Sarbuss kergitas kõvasti bussipileti hinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarbussi koduleht
Sarbussi koduleht Foto: Repro

Sarbuss kergitas bussiettevõtetest esimesena seoses kütuse kallinemisega bussipiletite hindu, vaatamata sellele, et konkurendid sõidutavad reisijaid Saaremaa ja mandri vahet kuni 47 krooni odavamalt.

Alanud aastast maksab AS Sarbussi liinibussiga Kuressaare-Tallinna liinil sõitmine 9 krooni võrra ja Kuressaare-Tartu liinil koguni 15 krooni jagu rohkem, kirjutas Meie Maa.

AS Sarbuss juht Taavi Tuisk põhjendab nii suurt hinnamuutust kütusehindade kerkimisega ja tema sõnul polnud võimalik varasema hinnaga sõita.

AS Sareta juhatuse liikme Henno Liivi sõnul sõidavad nende bussid Kuressaare-Tallinna liinil seni kehtinud piletihinnaga, milleks on 225 krooni ehk 14.38 eurot, kuid tema sõnul tullakse omadega raskelt välja ja järelikult peavad nad varsti hindu natuke korrigeerima.

OÜ Kalle Bussid sõidutab oma kliente Kuressaare-Tallinna liinil alates 10. jaanuarist 12 euro ehk 187 krooni eest ja firma omanik Kalle Aus ütles, et ta ümardas hinna 12 euroni, sest siis ei ole sentidega jamamist – varem oli pileti hind 11.18 eurot ehk 175 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles