Eesti langevarjur sai maandumisel eluohtlikke vigastusi ja vajab ravi välismaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Langevarjur Andrii Kulyna.
Langevarjur Andrii Kulyna. Foto: Facebook

Tallinnast pärit kogenud langevarjur Andrei Kulina sai 7. mail ebaõnnestunud maandumise tagajärjel üliraskelt vigastada, mille tulemusel tekkis tal ajuverejooks ja ta viidi haiglasse äärmiselt kriitilises seisundis. 

Eesti langevarjurite sõprusklubi teatel on Eesti arstid Andrei olukorra parandamiseks teinud endast kõik oleneva, kuid tõenäoliselt sellest ei piisa ning vajalik on pöörduda spetsialistide poole välismaal.

Ühe võimalusena nähakse Andrei ravile saatmist Barcelonas asuvasse Guttmanni Instituuti, kus võimaldatakse maailma parimat neurorehabilitatsiooni.

Taastusravi ja rehabilitatsioon koos transpordiga läheb perele maksma kogu varanduse. Ainult pere ja sõprade abist siinpuhul ei piisa ning läheb vaja inimeste annetusi ja  heasoovlikkust kaasmaalast aidata. Seetõttu postitas langevarjurite sõprusklubi Facebooki pere abipalve, millest loe lähemalt siin.

«Iga minut on arvel. Just see on ka põhjus, miks me palume täna kõigi inimeste abi. Meile on jäänud üks ja ainus lootus – teie halastus. Andrei on tõeline sõber, suure südame ja avatud hingega. Ta on alati heatahtlik inimene, kes on valmis teisi aitama. Nüüd vajab ta teie abi… On hetki, mil tundub, et keegi ei saa aidata, ja just neil hetkil näeme inimesi, kes ei jää pelgalt pealvaatajateks, vaid on valmis aitama inimesi ka lootusetuna näivates olukordades,» kirjutab langevarjurite klubi oma abipalves.

Mehe abikaasa Ljudmilla Kulina avas annetuste kogumiseks pangakonto numbriga EE582200221064346673, kuhu oodatakse kaaskodanike annetusi Andrei raviks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles