Muhulased võivad praegu pakiautomaadist ainult unistada

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti tuli sotsiaalmeedias aruteluks, et Muhus oleks oma pakiautomaati vaja. Üks Muhu elanikest oli Itella SmartPOST OÜsse murega helistanud ja vastuseks saanud, et Muhusse pole pakiautomaati plaanis paigaldada, kuna soovijaid napib.

Kirjutajale teiste hulgas vastanud muhulane tunnistas, et ka tema ootab Liivale pakiautomaati, kuna selle pärast Orissaarde sõita on ebamugav, vahendab Meie Maa.

Itella SmartPOST OÜ müügiosakonna turundusjuht Alice Rahkema sõnas, et kui pöördumine on esitatud kirja teel, kaalutakse seda tõsisemalt. Samuti mõjuvad väga hästi ühiskirjad kogukonna elanikelt kogutud allkirjadega ja sellel, kui palju inimesi peaks soovi avaldama, ei pidavat tegelikult otsus põhinema.

«Ühe pakiautomaadi lisamine piirkonda oleneb väga mitmetest faktoritest – asustustihedusest, kaubanduskeskuste olemasolust ja paljust muust,» selgitas Rahkema ja lisas, et iga poega ei jõuta kursis olla, kas seal on ruumi pakiautomaadi jaoks või mitte.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles