Kaalude rikke tõttu oli Prismas värske toidukauba müük häiritud

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma toidupood.
Prisma toidupood. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Prisma kliendi kinnitusel peatati täna päeval Rocca al Mare keskuse Prismas värskete puu- ja köögiviljade müük, kuna kõik müügisaali kaalud olid rikkis.

«Rocca al Mare Prismas ei töötanud täna kella 13 ajal müügisaalis asuvad kaalud ning värsket toidukraami seetõttu kaaluda ja osta ei saanud. Puu- ja köögiviljade ala piiritleti lausa lintidega ning müüjad ajasid inimesed sealt ära, öeldes, et kaalude rikke tõttu ei saa sealt praegu midagi osta,» kirjeldas toimetuse poole pöördunud Prisma klient.

Turundus- ja kommunikatsioonidirektor Silver Säga kinnitas, et Rocca al Mare Prismas oli probleem müügisaali kaaludega. Kell 15 teatas ta, et kaalud on nüüdseks korras ja tõrge on kõrvaldatud.

«Tegemist oli tehnilise probleemiga. Sel hetkel, kui kaalud ei toiminud, ei olnud tõepoolest võimalik kaalutooteid osta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles