Poed jaaniajal suuresti lahtiolekuaegu ei kärbi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka jaaniajal saab kõik ostud piisava ajavaruga tehtud.
Ka jaaniajal saab kõik ostud piisava ajavaruga tehtud. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Sel korral ootavad eestlasi ühes jaanidega ees pikk nädalavahetus, mil tasub kindlasti piisavalt toidukaupa varuda. Toidupoed oma lahtiolekuaegade osas suuri muutusi teinud pole - enamasti avatakse jaaniajal pood tunnike hiljem ja mõneti suletakse veidi varem.

Maxima kommunikatsioonijuhi Katja Ljubobratetsi sõnul eeldatakse, et sarnaselt mullusele tarbijakäitumisele sooritatakse ka tänavu suuremaid oste täna pärastlõunal ja homse päeva jooksul, mistõttu lühendati vaid kahe kaupluse tööaegu.

23. ja 24. juunil teenindab Tallinnas Tartu maanteel asuv Maxima X ostjaid kella 8-22 (tavapärane aeg - kell 7-22). Samuti ei paku e-Maxima võimalust saada tellitud kaubad kätte soovitud kohas neil päevil ajavahemikus kell 20-22. Vaata Maxima kaupluste lahtiolekuaegu siit.

Säästumarketites kehtivad võidupühal, 23. juunil tavapärased lahtiolekuajad. 24. juunil avatakse kõik Säästumarketid kell 10.00 ning suletakse tavapärastel aegadel. Jälgi Säästumarketite lahtiolekuaegu siit.

Rimi kauplused on samamoodi kaupluste avamisaegu veidi hilisemaks lükanud. Enamik mini-Rimisid avab pühade ajal uksed kell 10, peaaegu kõik Rimi supermarketid avatakse 24. juunil samuti kell 10. Vaata täpsemalt siit.

Selver on otsustanud kaupluste lahtiolekuaegu kärpida vaid 23. juunil ning seda pigem sulgemisaja suhtes. Enamik Selveri poode, mis harjumuspäraselt on avatud kella 23-ni, suletakse homme kell 22. Poodide avamisajad on valdavalt jäänud samaks, näiteks Balti jaama ja Pääsküla Selver avatakse ka homme juba kell 7 hommikul. Vaata lisa siit.

Coop kauplustekett on samuti lühendanud vaid üksikute kaupluste lahtiolekuaegu. 23. ja 24. juuniks suletakse vaid Viljandi mööbli- ja kodukaupade poed ning Põlvas asuv mööblimaja. Vaata täpsemalt Coopi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles