Lapsevanemad, tähelepanu: see Ikea toode on laste tervisele ohtlik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Probleeme turvapiire PATRULL.
Probleeme turvapiire PATRULL. Foto: Tootja foto / ikea.com

Lapsevanemad, kelle pisikesi põngerjaid peaks trepile astumise eest kaitsma Ikeast pärist turvapiire Patrull, peaks olema väga tähelepanelikud: probleemne piire on tekitanud juba nii tõsiseid kaebusi, et kliente kutsutakse üles toodet tagastama.

Nimelt olevat lapsevanemad pöördunud kaebustega mööblihiiu poole, kuna Patrull sarja turvaliire võib siiski ootamatult avaneda, kirjutab Spiegel. Sõltumatud eksperdid leidsid, et turvapiirde sulgur ei pea, seetõttu on piire avanenud ning on ka juhtumeid, kus laps  seetõttu trepist alla kukkunud.

«Oleme saanud tõsiseid kaebusi ning kuna laste tervis on meile äärmiselt olulile, ei saa me sellega riskida, mistõttu kutsume kliente üles probleemset toodet tagastama,» sõnas IKEA lastetoodete suuna juht Maria Thörn. Klientidel, kes on muretsenud PATRULL sarja kuuluva turvapiirde, ka PATRULL KLÄMMA ja PATRULL FAST, tuleks pöörduda Ikea poole toote tagastamiseks.

Sel kuul kutsub Rootsi odavmööbligigant juba teist korda kvaliteedinõuetele mittevastavat toodet tagastama - alles juuni alguses kutsuti kliente üles tagastama Frostfri nimelisi külmikuid, millest võib saada elektrilöögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles