Kurikuulus Ionas läks rikki tippajal

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekord Virtsu-Kuivastu praamile minnes.
Järjekord Virtsu-Kuivastu praamile minnes. Foto: Erik Prozes / Postimees

Saaremaa Laevakompanii poolt mullu juunis rendile võetud parvlaev Ionas läks nädalavahetusel taas rikki ja seda just tippajal. Mandrile sõita soovijad ootasid pühapäeval Kuivastus praamijärjekorras kolm tundi.

Parvlaeva Ionas tehnilise rikke tõttu tühistati pühapäeval Virtsu-Kuivastu liinil mõlemal suunal kokku 16 reisi, vahendab Meie Maa. Nende asemel sai pileti ostnud reisija valida kas eelneva või järgneva reisi.

Egon Vikat jõudis Kuivastu sadamasse pühapäeval kella 17.30 ajal ja sai enda sõnul alles kell 20.30 parvlaeva Hiiumaa peale. «Järjekord ulatus Kuivastu kõrtsist Kuressaare poole järgmise ristmikuni ja sealt veel natuke maad edasi. Saba pikkus võis olla üle kilomeetri,» kirjeldas Vikat oma kogemust.

Tühistatud reiside tulemusel tekkis pühapäeval Kuivastu sadamasse pikk järjekord neist, kes kõik mandrile saada soovisid. Praamisaba tekkimist soodustas ka Muhus toimunud rahvusvaheline muusikafestival Juu Jääb.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles