Kodukohviku avamisel tuleb mõelda pisemalegi detailile

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seppelite kodukohvik tööhoos.
Seppelite kodukohvik tööhoos. Foto: Aarne Seppel

Kodukohvikud koguvad järjest enam populaarsust – nii mõnigi küla või asum soovib kogukonnas korraldada ürituse, kus kohalikud saaksid üheks päevaks kohvikupidaja ametit proovida ning oma kodu külastajatele avada.

Kodukohviku avamine nõuab aga pikka ettevalmistust ja põhjalikku plaani. Tuleb välja töötada menüü ja mõelda läbi kohviku atmosfäär, panna paika eelarve ja vajadusel appi kutsuda ka sõbrad-tuttavad.

Nõmme «Roheliste väravate tänava» festivali möllus avas tänavu mais uksed ka Uuspõllu romantiline aiakohvik. «Läks väga-väga hästi,» arvab kohviku peremees, näitleja Jan Uuspõld tagantjärele. «Nõmme «Roheliste väravate tänava» festivalist võttis osa väga palju inimesi ja seega oli ka minu kodukohvikul tuhandeid külastajaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles