Parvlaev Ionas naasis liinile (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Ionas Virtsu sadamas.
Parvlaev Ionas Virtsu sadamas. Foto: Aivar Õepa

Parvlaev Ionas on taas töökorras ja naases täna õhtul kell 20.15 Virtsu-Kuivastu liinile, leevendades seeläbi tugeva tuule tõttu häiritud olnud parvlaevaühendust mandri ja Saaremaa vahel.

Tehnilise rikke tõttu liinilt eemal olnud parvlaev Ionas alustas ülesõite neljapäeva õhtul kell 20.15 Virtsust Kuivastusse, teatas Väinamere Liinid.

Tänane tormine ilm muutis parvlaevaühendused Virtsu-Kuivastu ja Sõru-Triigi liinidel keeruliseks, mistõttu olid väljumised tugeva tuule tõttu häiritud. Tugeva tuule tõttu jäid ära parvlaeva Mercandia kaks ringi Virtsu-Kuivastu liinil ja parvlaev Kõrgelaiu üks ring Sõru-Triigi liinil.

Kella 20 paiku oli tuule kiirus vähenenud ning parvlaevaliiklus liinidel taastunud.

Virtsu-Kuivastu liinil sõidab kolm parvlaeva. Parvlaev Hiiumaa kannab põhigraafikut ning lisalaevadena on liinil parvlaevad Mercandia ja Ionas.

Väinamere Liinid soovitab reisijatel enne sadamasse sõitmist vaadata operatiivinfot veebilehelt www.tuulelaevad.ee või nutirakendusest Tuulelaevad, kuhu on koondatud värskeim info nii parvlaevagraafikute kui ka väljumiste kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles