Reisija kiitis libedat trotsinud bussijuhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod lumisel maanteel
Autod lumisel maanteel Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pärast enam kui tunniajalist liinibussi ootamist esmaspäeval Pidula mõisa peatuses Mustjala– Kihelkonna tee ääres otsustas neli Abula küla elanikku koju tagasi pöörduda, kuid neile tuli appi vapper bussijuht, kes seltskonna peale võttis ja sihtkohta viis.

Bussi oodanud Uustlu talu perenaine Tiiu Kauber helistas dispetšerile ja ta kuulis sealt, et buss on hilinenud libedate teede tõttu ning talle öeldi, et bussijuht ise otsustab, kas riskib Pidulast läbi sõita, kuna see tee on äärmiselt libe, kirjutas Saarte Hääl.

Et teadmatuses mitte oodata, otsustati koju tagasi pöörduda, kuid siis helistas dispetšer, et buss jõuab lähiajal Pidula peatusse.

«Jõudsime siis tagasi bussipeatusse ja sealt ta tuligi - bussijuhiks oli Leonhard Meri, väga sõbralik ja vastutulelik mees,» rõõmustas taluperenaine.

17-aastase bussijuhikogemusega Leonhard Meri väitel polnud ta niisugust libedust veel näinud ja tundnud, nagu ta esmaspäeva hommikul Lümanda–Tiirimetsa vahelisel lõigul koges, sest kusagile ei olnud kübekestki liiva puistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles