Lugeja küsib: mis juhtus eilse Oslo-Tallinna lennu pagasiga?

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

«Mis juhtus eilse Oslo-Tallinna lennu pagasiga? Minule teadaolevalt suudeti Oslos peale laadida vale lennuki pagas ja seega ei saanud Tallinnas keegi enda kohvrit kätte. Küll aga on siin kogu teise lennu pagas,» kirjutas lugeja täna hommikul Postimehele.

Vastab Nordica äriarenduse direktor Sven Kukemelk:

Eile oli Oslo lennujaamas täielik pagasisüsteemi rike, mille tulemusena saime tuua Tallinnasse ainult kaks registreeritud pagasit, need, mis olid juba saabunud vahelattu. Kõik ülejäänud kotid ei olnud jõudnud vahelattu ja süsteemi rikke tõttu jäid eile tuhanded inimesed Oslos pagasita, sealhulgas nii meie lennufirma kui ka teiste lennufirmade kliendid.

Tänaseks on Oslo lennujaamas pagasisüsteemi töö taastunud ning meie reisijad saavad täna õhtul oma pagasi kätte. Selline rike on väga haruldane ning lennujaam on kinnitanud, et nad jõudsid veale jälile ja süsteem peaks nüüd korras olema. Palume klientidelt vabandust ebamugavuste pärast, mis olid tingitud Oslo lennujaama pagasisüsteemi rikkest ning ootame neid jälle meie pardale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles