Hiidlastel tuleb lendamise asemel leppida bussisõiduga

Hanneli Rudi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transaviabaltika lennuk.
Transaviabaltika lennuk. Foto: JUSS SASKA

Seoses Kärdlas valitsevate ilmastikuoludega tühistati tänane lisareis Tallinna-Kärdla liinil. Firma lubab lohutuseks hüvitada osaliselt söögiarve praami peal. 

Transaviabaltika Eesti esindaja Rene Must ütles, et algselt lükati lennureisi väljumist küll edasi, kuid valitsevad ilmastikuolud Kärdlas ei lubanud siiski lennureisi teha ja lend tuli tühistada.

Kõik lennureisijad transporditakse eribussiga täna kell 19.00 väljuvale praamile suunal Hiiumaa. Buss väljus Tallinna Lennujaamast kell 16.30. 

Lennureisijate meelehärmi leevendamiseks võimaldab Saartelennuliinid lennureisijatele tänasel praamisõidul kuni 5€ suurust toidukompensatsiooni. «Säilitage enda praamil sooritatud toiduostude tšekid ja saatke need info@saartelennuliinid.ee meiliaadressile koos enda arveldusarve numbriga, kanname 5€ eest sooritatud ostusumma klientidele tagasi,» lubas Transaviabaltika Eesti esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles