Politsei hoiatab Weekendi festivali piletipettuste eest (1)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend festival.
Weekend festival. Foto: Ants Liigus

Politseisse pöördus eile inimene, kes andis teada, et oli tasunud ettemaksu kolme pileti eest, aga kannatanuni piletid ei jõudnud.

Politsei poole pöördus eile isik, kes oli naiivselt ostnud internetis odavalt pakutud kolm piletit Weekend Baltic Festivalile. Kokku küsis petis kolme pileti eest kakssada eurot ja palus raha kanda väidetavalt enda isiklikule arveldusarvele. Piletid siiski kannatanuni ei jõudnud ja petisega enam ühendust saada ei õnnestunud. Lisaks on politseini jõudnud sama arvatava petisega seoses veel kaks teadet, kus inimesed on maksnud raha, aga lubatud pileteid pole saadetud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Kontsu sõnul tuleb piletiostul viimase hetke pakkumistele panustamisel olla ettevaatlik.

«Piletite soetamiseks soovitame eelistada ametlikke pakkujaid, aga arusaadavalt kasutakse ka muid kanaleid. Pettuse ohvriks langemise vältimiseks soovitan tehing läbi viia kohtades, kus saab piletite õigsust kohe kontrollida. Kindlasti soovitame vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad igasugused garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt kehtivad pileteid pakutakse,» sõnas Konts.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel sellest kohe neile teada anda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles