Piltuudis: õpilastele reklaamitakse nilbe sõnumiga koolitooteid

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Raamatu reklaam
Rahva Raamatu reklaam Foto: Lugeja pilt

Lugeja saatis pildi, kus Rahva Raamatu õpilastele mõeldud reklaamis on nilbe sõnumiga tooted. «Saan aru, et huumor, aga tõesti - lasteaialastele?!» küsib lugeja.

Reklaamis oleval pinalil on kirjas Pen orgy. In here tonight. Pencils welcome to (e.k Pastakate orgia. Siin täna õhtul. Pliiatsid ka oodatud).

Rahva Raamatu turundusjuhi Ann Virkuse sõnul ei pane Rahva Raamat oma kliendipakkumisi kokku juhuslikult ning kinnitame, et tegemist ei ole apsakaga.

«Lähtume siin nii konkreetsete toodete läbimüüginumbritest kui ka inimeste huvist nende vastu: meie poodide müüjad on sellega hästi kursis. See kehtib sajaprotsendiliselt ka nende konkreetse kolme toote kohta: nende kõigi müüginumbrid on seni olnud väga head,» põhjendab Virkus.

«Mis puutub puutub toodetele kirjutatud sõnumitesse, siis ennekõike annavad need lasteaia- ja noorema kooliea vanuste laste vanematele hea võimaluse arutada oma lastega inglise keele rikkuse ja sõnade sageli erinevate tähenduste ja tõlgendusvõimaluste üle. Iga haritud inimene teab, et eriti inglise keeles on see mänguruum suur,» lisab Virkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles