4 nippi, kuidas ülipopulaarset kujundusstiili oma kodus kasutada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge puitlaudis sobib hästi kööki.
Valge puitlaudis sobib hästi kööki. Foto: Vida Press

Valge puitlaudis seinal on eriti popp ja superarmsa maakodu A ja O, ent linnakorteris võib see lausa maitsetuna mõjuda - siinkohal jagab Elle Decor mõned nipid, mis  kujundusfopaad vältida aitavad.
 

1. Värvi üle

Kui sa just ei taha oma kodust suusabaasi või tare-tarekest kujundada, tasub puitlaudis pigem valgeks värvida - see lisab kodule nii ruumilist avarust kui ka rannakodu-šikki muljet, sobib hästi näiteks kööki või vannituppa.

Foto: Vida Press

2. Miksi horisontaalset ja vertikaalset

Kuigi enamasti soovitatakse seda kasutada horisontaalselt, siis kõrge laega ruumis võib seinal katsetada ka vertikaalset puitlaudist. Või siis mõlemat miksida - kui on plaanis terve tuba puitlaudisega vooderdada.

Foto: Vida Press

3. Vähem on rohkem

Võibolla tasuks puitlaudis pigem aktsendiks valida, mitte kogu tuba sellega üle lüüa - näiteks alusta ühest seinast, kasutada seda vannitoas või köögis.

Foto: Vida Press

4. Sobita teiste materjalidega

Valge puitlaudis ja punane tellis on näiteks erakordselt armas kombo, samuti annab seda sobitada keraamiliste plaatidega.

Mida arvate teie, head lugejad: eksponeeritud puitlaudis, jah või pigem ei?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles