Pesutootja Linette: noorte naiste seas on väga palju saledaid ja rinnakaid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui briti tabloid Daily Mail kirjutas mõni aeg tagasi, et naiste rinnad lähevad üha suuremaks ning seejuures mitte vaid rasvumise tõttu, siis ka meie kodumaine pesutootja Linette kinnitab, et noorte naiste seas on väga palju saledaid ja rinnakaid.
 

«Ilmselt on see tõesti nii, et naiste rinnatäidlus suureneb. Meie müük suurematele täidlustele kasvab pidevalt,» tunnistas Linette ostu-müügijuht Signe Liloson.

Samas tuleb tema sõnul seejuures arvestada, et väiksema täidlusega rinnahoidjaid pakutakse poodides iga aastaga oluliselt rohkem ja üha soodsama hinnaga, kuna kasvab eri tootjate maaletoojate arv.

«Seega on langenud meie väiksemate täidluste müük ka palju selle pärast, et ei suuda nii odavalt oma tooteid pakkuda,» selgitas Liloson, lisades, et väiksemate rindadega naised ostavad pesu sageli hinna ja disaini, mitte niivõrd kvaliteedi ja istuvuse järgi.

«Suurema täidlusega naine otsib aga rohkem kvaliteetset ja istuvat rinnahoidjat ja on palju bränditruum. Seega keskendume üha enam sinna valdkonda. Meie tugevus on olnud läbi aastate toodete istuvus ja seda ka suurte suuruste/täidluste osas,» märkis Liloson.

Ta lisas, et tänapäeval on palju väga saledaid ja väga rinnakaid noori tüdrukuid. «Osa meie rinnahoidjatest ulatub F-täidluseni, aga alati sellest ei piisa.»

Saledaid ja suurte rindadega naisi aitab Linette seeläbi, et lõikab individuaalse tööna vahel suuremate suuruste rinnahoidjatel seljaosa lühemaks ehk siis kärbib rinnaalust ümbermõõtu, nii et korv jääb väiksemale kehale mõeldud rinnahoidjatega võrreldes suuremaks.

«Siis suudame pakkuda pesu ka G- ja H-täidlusega naistele,» märkis Liloson. Sellist teenust pakutakse klientidele vajadusel Linette esinduspoodides ja seejuures täiesti tasuta, sest töömaht polevat väga suur.

Kuid miks ei ole selliste kogemuste põhjal hakatud erisuurustes rinnahoidjaid tootma? «Erisuurustega on see probleem, et ka nemad tahavad valida. Kui teeme üks kaks rinnahoidjat neile, siis pole neil võimalust eriti valida. Kui kohendame suurust, siis jääb neile võimalus vaida ja meie ei pane suuri summasid kinni,» selgitas ostu-müügijuht.

Kõige rohkem müüb Linette Lilosoni sõnul 75C, 80C, 85B ja 85C suuruses rinnahoidjaid. Tänavu suvel on firmal plaanis oluliselt suurendada päevitusriiete suuruste ulatust.

«Siin valdkonnas oli eelmine aasta nõudlus palju suurem kui meie pakkumine. Seega üritame suveks pakkuda rohkem eri täidlustega bikiine. Kui mõned aastat tagasi tegime kõik bikiinid B-täidlusele, siis nüüd on enamik bikiine A-,B-, C-, D-, DD- ja osa ka E-täidlustele,» märkis ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles