Vaata, kus saab kõige soodsamalt võõrkeele selgeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PhanterMedia/Scanpix

Keeltekoole on Eestis palju ja pakette saab valida grupisuuruse ja tunnimahu järgi. Õppetunni hinnad võivad aga suuresti erineda.

Keeleõpe pole kõigile taskukohane, kuna enamasti peab korraga välja käima päris kopsaka summa. Kuna keeleõpe on pikk protsess, siis olenemata odavast tunnihinnast võib uue keele õppimine eelarvesse suure augu tekitada.  Kui oled aeglane õppija ja soovid rohkem tähelepanu kui teised, tuleb enamasti välja käia veel suurem summa. Samas keelevalik olulisel määral hinda ei mõjuta.

Keeltekoolide sõnul on kõige populaarsemateks kursusteks inglise, saksa, hispaania ja itaalia keel. Samas on aina rohkem hakatud huvi tundma eksootilistemate keelte vastu nagu araabia ja jaapani

Hinnavõrdluses tuleb välja, kus on kõige rahakotisõbralikum omandada uut keelt. Hindades on välja toodud nii akadeemilise tunni kui ka kursuse maksumus, kus on märgitud ka kursuse maht akadeemilistes tundides. Kursuse pikkus võib erineda lausa mitmekordselt. Üks akadeemiline tund (ak/h) on 45 minutit. 

Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu ja õppematerjale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles