Tarbijakaitseamet hoiatab seitsme ebaausa ettevõtte eest (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja seitse ettevõtet, kellega on tarbijatel probleeme esinenud ning kes pole tarbijavaidluste komisjoni otsuseid kuulda võtnud.

Tarbijakaitseamet lisas taaskord musta nimekirja Diff Eesti OÜ, kes ei täida oma kohustusi tarbijate ees. Sama ettevõtet püüti korrale kutsuda ka eelnevatel suvekuudel, kusjuures maikuus pöördus tarbijavaidluste komisjoni poole lausa neli inimest, kel oli nimetatud ettevõttega probleeme.

Seni viimane tarbija pöördus Diffi tõttu tarbijavaidluste komisjoni poole seepärast, et neilt tellitud rõduklaaside valmistamine ja paigaldamine ei vastanud osapoolte kokkulepitud tingimustele.

Akende paigaldamise käigus avastati klaasis mõra ning ettevõte lubas klaasi välja vahetada, kuid isegi korduvate meeldetuletuste peale ei ole seda teinud. Lisaks ei vasta ka aknaraami karkass nõuetele ning aken ei lähe lahti.

Veel lisati augustis komisjoni otsuste mittetäitmise tõttu musta nimekirja järgmised ettevõtted:

  • DMI Mööbel OÜ,
  • Bigbox.ee OÜ,
  • Dog Tree OÜ,
  • Alsidar OÜ.

Postimees täpsustab 07.09., et musta nimekirja sattunud Bigbox.ee OÜ-l ei ole seost veebilehega Mobibox.ee, nagu mitmed tarbijad ekslikult arvasid.

Ameti kodulehel saab tutvuda ka teiste ettevõtetega, kes pole täitnud komisjoni otsuseid ning keda amet ei soovita usaldada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles