Soovitused juhuks, kui su veekindel iPhone vette kukub

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 7
iPhone 7 Foto: SCANPIX

See, et uue iPhone’i saab nüüd panna akvaariumisse ja salvestada videot kuldkalade elust ei tähenda, et sa seda peaksid tegema.

Apple’i uusim nutitelefon iPhone 7 ja 7 Plus on küll veekindlad, aga need on ehitatud nii, et peavad vastu mõningasele niiskusele, ent ei ole mõeldud veealuseks kasutamiseks, vahendas Läänlane CNN-i.

Need telefonid peaksid vastu pidama vähemalt ühe meetri sügavuses vees kuni 30 minutit, aga selle proovimine ei ole ametlikult soovitatav.

Kui siiski juhtub, et telefon saab märjaks, selleks on Apple’il soovitused, mida teha, et muuta kahjustused minimaalseks.

Esiteks ära tee telefoni märjaks meelega. Apple’i garantii ei kata endiselt veest tekkinud kahju. Ja Apple’i töötajad saavad teada, kui telefon on rikutud vee tõttu. Selleks on telefoni sisse peidetud pisike niiskusindikaator, mis muudab värvi, kui puutub kokku veega.

Teisi soovitusi loe Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles