Viisid, kuidas testida Samsung Galaxy Note 7 ohutust (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatanud Samsung Galaxy Note 7 telefon.
Plahvatanud Samsung Galaxy Note 7 telefon. Foto: STR/AFP

Samsung on küll hakanud välja vahetama ebaturvaliseks osutunud Galaxy Note 7 telefone, kuid neil, kes selle ohtu omal nahal tunda said, on ilmselt siiski kahtlus, kas uuski telefon parem on.

On kaks lihtsat viisi tuvastamaks, kas tegu on turvalise mudeliga, vahendab Business Insider.

Esmalt kontrollige seadme näitajaid – Galaxy Note 7-l  on ikooniribal akumärk, mis on uutel kontrollitud mudelitel alati roheline. Neile on lisatud ka akuprotsendi näitaja, millele pääseb ligi toitenuppu all hoides.

Foto:
Foto: Foto: Business Insider

Teine viis on vaadata telefonipakendit. Välja vahetatud ja turvaliseks tunnistatud telefonide karbil on must kleeps. Kui ka see kasutajat ei veena, siis tuleks külastada Samsungi kodulehekülge, otsida info tagasikutsutud telefonide kohta ning sisestada IMEI-kood.

Sealt saab teada, kas tegu on ohutu telefoniga või palub ettevõte selle siiski ohutuse tagamiseks tagastada.

See võtab küll veidi kauem aega ja vaeva, eriti kui toote pakend pole käepärast, kuid sellega tagatakse kindlus, et seadet võib usaldusväärseks pidada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles