Rootslased jahivad hipsteri kassi tapnud mäkra

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäger.
Mäger. Foto: Andrew Parkinson

Stockholmi hipsterite saare Södermalmis elanikud on kuulutanud sõja kohalikule mägrale pärast seda, kui viimane oli rünnanud ja tapnud armastatud külakassi.

Mägra ohvriks langes kass Nisse, kes oli Metargatani tänaval elanud 14 aastat, kirjutab The Local.

Nisse oli armastatud tänavakass, kelle eest hoolitsesid kõik tänava elanikud. Kui ühel õhtul kuuldi Nisset näugumas, siis tormas kohalik kiiresti appi. Kui ta kohale oli jõudnud, nägi ta mäkra jooksmas eemale. Nisset oli hammustatud kaela.

Kohalike sõnul on mäkrade arv piirkonnas kasvanud ning nad soovivad, et kohalik omavalitsus võtaks midagi ette. Omavalitsuses töötavate ametnike sõnul aga mäkrade märgatavat kasvu pole.

«See pole kasvanud. Meil on iga aasta umbes 20 juhtumit seoses mäkradega,» kommenteeris Stockholmi linna eluslooduse ametnik Tommy Tuvungers.

Kohaliku omavalitsuse ametnikud ei plaani kassi tapnud mägra suhtes midagi ette võtta. Stockholmi hipsterite piirkonna elanikud on aga maruvihased ning nende reaktsioon on tekitanud ülejäänud riigi kodanikes nalja.

Internetis levib palju sarkastilisi kommentaare juhtumi kohta. Näiteks: «Tapja-mäger hammustas vegan kassi ja viimane suri – ka tema peab nüüd surema!» kirjutas üks kasutaja Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles