Matslus läks maksma miljonidollarilise lotovõidu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Möödunud nädalal võitis mees Uus-Meremaal lotoga üle miljoni dollari - tema arvates juhtus see tänu sellele, et ta lasi ühe trügija endast järjekorras mööda.

«Seisin poes järjekorras ning teine klient trügis ebaviisakalt minust mööda,» kirjeldas anonüümseks jääda soovinud mees suure lotovõidu toonud juhtumit, vahendab NZ Herald. Kuna tal endal polnud pileti ostmisega nii kiire, lasi ta trügija enda ette ning ootas rahulikult oma korda.

«Küllap karma maksis kätte – kui seda trügimist poleks olnud, ei oleks võidupilet tõenäoliselt minu kätte sattunud,» rõõmustas värske lotovõitja.

Küll aga ei tulnud suurvõit tallegi niisama lihtsalt, vaid võidupilet läks kodus paariks päevaks kaotsi. Kui mees selle leidis, kontrollis ta kiirelt loosinumbreid ega suutnud oma õnne uskuda.

«Ma ei suutnud selgelt mõelda ning panin pileti lihtsalt kõrvale ja läksin tööle,» seletas mees, kes vaikis suurvõidu maha esialgu isegi oma abikaasa ees.

«Ta ei öelnud mulle tõepoolest midagi enne, kui õhtul koju jõudsin – ja siis lihtsalt jutu käigus poetas selle uudise,» naeris mehe abikaasa. Pärast rahutut ööd pöördusid nad kohe lotomüüja poole, et auhind kätte saada ning mõtlevad alles, mida sellega peale hakata.

Võit teeks abielupaarile võimalikuks oma kodu ostmise. «Me pole veel küll kindlad, mida võidurahaga teha, kuid kahtlemata muudab see meie elu,» sõnas lotovõitja.

Kuigi edulugu järjekorras ette trügimisest tundub märkimisväärne, ei oleks sel tegelikult olnud suur roll selles, kes peavõidu oleks saanud. Uus-Meremaa loto pressiesindaja Kirsten Robinson lisas nimelt, et järjekord ei mängi piletimüügis olulist rolli, kuna loosimise numbrid piletil pannakse paika juhuslikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles