Bingo loto suurvõit läheb maja remontimiseks

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurvõit läks Tartumaa prouale.
Suurvõit läks Tartumaa prouale. Foto: Caro / Westermann

28. september loositi “Suure lotokolmapäeva” telesaates välja Bingo Loto jackpot summas 435 967 eurot.

Õnnelikuks võitjaks osutus internetist võidupileti ostnud Tartumaa proua, kes enda sõnul mängib lotot veebi vahendusel juba viimased paar-kolm aastat. Üldse on nüüdseks juba pensionipõlve pidav naine mänginud lotot iganädalaselt sestsaati, kui lotomängud turul on olnud. 

Bingo jackpoti võit on naisele esimene suurem lotovõit. Siiani oli ta suurim võit 23 eurot, kuid teistele on naine enda sõnul alati rõõmustades kaasa elanud, kui suurtest võitudest kuulnud. Et lotoõnn just talle naeratas, sai naine teada loosimisele järgneval päeval meiliteavituse kaudu. 

Võidust teavad naise täiskasvanud lapsed ja lapselapsed, keda ta võidurahaga kindlasti toetada plaanib. Samuti tahab ta teha korda juba ammu remontivajava kodumaja. Et ta raha niisama ära raiskaks, naine igatahes ei karda: «Ma olen eluaeg osanud rahaga ümberkäia».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles