Sõbrapäev kaubakeskustes: tassimüük ja šokolaadifestival

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiakadeemia korraldab ka sel aastal sõbrapäeva tähistamiseks tassimüügi. Pildil tassimüüja aastast 2007.
Kunstiakadeemia korraldab ka sel aastal sõbrapäeva tähistamiseks tassimüügi. Pildil tassimüüja aastast 2007. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Pealinna kaubanduskeskused tähistavad nädalavahetusel juba ette 14. veebruaril peetavat sõbrapäeva. Näiteks toimub Viru Keskuses kunstiakadeemia sõbrapäeva tassimüük ja Ülemistes šokolaadifestival.

Sõbrapäeva tassimüüki on kunstiakadeemia korraldanud juba pea kümme aastat, Viru keskus võõrustab noori keraamikuid aga esimest korda. Keskuse turundusjuht Taivi Koitla sõnul on omanäolised tassid kindlasti hea kingiidee ning väljapandav valik saab olema üsna mahukas ja kirev. «Kuid kuna iga eksemplar on ainulaadne, siis meelepärasema tassi leidmiseks tasub olla kiiremate hulgas,» kutsus Koitla põnevaid disainkruuse uudistama.

Ülemiste keskuses lükati aga juba täna käima šokolaadifestival. Oma tooteid pakuvad Kalev, Maiasmokk, Laima, Kõlleste kommimeistrid, Ricci Food, Kommikeskus, Pagaripoisid, Listok Grupp, Lianni Stuudio ja Nondora. Ülemiste keskuse turundusjuht Kristina Antšak ütles, et homme võib nendele kauplejatele tulla ka lisa, kuid kohtade arv on siiski piiratud.

Külastajatele lubas Antšak laia magusavalikut ja tavalisest poodidevalikust erilisemaid tooteid, väga odavatele hindadele ja soodusmüügile festivalil rõhku ei panda. «Pigem on see mõnus meeleolu, saab ise proovida erinevaid tegevusi ja näiteks sõbrale ise martsipanist kingituse valmistada,» lausus ta.

Šokolaadifestivali peasündmuseks pidas turundusjuht laupäeval kell 14 algavat šokolaadist ikebaanade valmistamise võistlust. Võistlusel proovivad juhendajate abiga kätt mitmed poliitikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles