Ülemiste trammitunneli ehituse tõttu esineb reisirongide sõiduplaanis mitmeid muudatusi

Eleen Laasner
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Liis Treimann

18.–19. oktoobril ja 25.–26. oktoobril on seoses Tallinna Ülemiste trammitunneli ehitusega rongiliikluses muudatusi.

Mitmeid reise teenindatakse asendusbussidega või palutakse reisijatel teise rongi ümber istuda. Muudatus mõjutab lisaks Idasuunale ka üksikute Tallinn-Pääskula liini reiside sõiduplaane.

Nimetatud kuupäevadel on mitmed Tallinn-Aegviidu ning üksikud Tallinn-Tartu ja Tallinn-Narva rongireisid Tallinn-Lagedi, Tallinn-Ülemiste või Tallinn-Vesse lõigul asendatud bussidega. Jalgratastega ei ole kahjuks asendusbussi võimalik tulla.

18. ja 19. oktoobril tuleb õhtuse Tallinn-Aegviidu reisi nr 418 kasutajatel minna kõigepealt kell 18.07 väljuvale Tallinn-Tartu rongile nr 018 ning Lagedil Aegviidu suunas väljuvale rongile ümber istuda. Seejuures Vesse peatust see reis ei teeninda.

19. oktoobril tuleb Aegviidust kell 6.36 väljuva reisi nr 403 kasutajatel Tallinnasse jõudmiseks Lagedil ümber istuda Rakvere-Tallinn rongile nr 221, ka see reis Vesse peatust ei teeninda.

Trammitunneli ehitamise ajal on osaliselt suletud Ülemiste ja Kitseküla ooteplatvormid. 18. oktoobril kella 10.02-st kuni 20. oktoobril kella 6.02-ni peatuvad mõlema suuna rongid Ülemistel vaid Ülemiste keskuse poolsel platvormil ja Kitsekülas vaid staadioni poolsel platvormil. 

Ülemiste trammitunneli ehitamine toob rongiliiklusse muudatusi kahes osas: 18.–19. oktoobril ja 25.–26. oktoobril, mil Balti Jaama ja Lagedi lõigul on rongiliiklus osaliselt asendatud bussidega. Seetõttu on  ajutised sõiduplaanimuudatused Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Tartu ja Tallinn-Narva liinidel. Muudatus mõjutab ka üksikute Tallinn-Pääskula liini reiside sõiduplaane.

Infot sõiduplaanide kohta saab Elroni kodulehelt (25.-26. okt on veel lisamisel) või tasuta rongiinfo telefonilt 6160245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles