Pikajuukseline ostja süüdistab kaupmeest võltsingu müümises (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilu Sõnumi messilt ostetud juuksekummide karp erineb originaalist silmnähtavalt.
Ilu Sõnumi messilt ostetud juuksekummide karp erineb originaalist silmnähtavalt. Foto: Lugeja foto

Ilu Sõnumite messilt eriti soodsa hinna eest ostetud juuksekummid osutusid ostja sõnul võltsinguks, müüja sõnul polnud neil võimalik kauba päritolu hinnata.

«Käisin Ilumessil ja ostsin üht-teist. Minu tähelepanu köitsid firma Invisibobble patsikummid, mida müüs Pro Kosmeetika,» kirjutas venekeelse Postimehe lugeja. Naise sõnul müüdi patsikumme erakordselt soodsa hinnaga.

Kolmene karp maksis kõigest 1.50. «Kuna ma olen selle firma andunud fänn, siis seni olen ma leidnud kõige soodsama pakkumise 4.50 eest,» kirjutas naine. Kaubaga koju jõudnud, võrdles naine Ilu Sõnumite messilt ostetud kumme olemasolevatega ja juba palja silmaga oli näha suur vahe pakenditel.

«Sellega seoses tekkis mul küsimus, miks mulle müüdi võltskaupa. Kas Pro Kosmeetika teab, et müüb järeletehtud asju ja kuidas ma saan olla kindel, et sellel messil ei müüdud mulle ka teisi järeletehtud asju?» soovib naine teada.

Ilu Sõnumil müüdi juuksekumme, mille ehtsuses ostja kahtleb.
Ilu Sõnumil müüdi juuksekumme, mille ehtsuses ostja kahtleb. Foto: Lugeja foto

«Need juuksekummid saadeti meile realiseerimisele,» vastas oma nime mitte avalikustanud  Pro Kosmeetika esindaja. Vastaja sõnul kontrollivad nad enne kauba vastuvõtmist selle pakendit ja vastavust õigusaktidele. «Antud juhul ei olnud meil võimalik visuaalselt veenduda, kas tegu oli originaaliga või selle alternatiiviga,» seisab vastuses.

Pro Kosmeetika müüs Ilu Sõnumite messil 74 karpi juuksekumme. «Kuna kõik osteti ära, siis me ei saa võrrelda neid teistega, et teha mingeid järeldusi.» Kui klient ei ole kaubaga rahul või need talle ei sobi, siis saab firma kinnitusel need tagastada. Selleks tuleb võtta ühendust Pro Kosmeetika esindustega Tallinnas või Tartus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles