Nordea ametiühinguga kokkuleppele veel ei jõudnud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea
Nordea Foto: Liis Treimann

Nordea panga ametiühing ei jõudnud reedesel kohtumisel panga esindajatega kollektiivlepingus veel kokkuleppele, uuesti kohtutakse teisipäeval.

Kuigi Nordea panga ametiühing on kollektiivlepingu läbirääkimiste sisulist algust oodanud juba neli kuud, jõuti alles möödunud reedel üle pika aja taas läbirääkimistelaua taha, vahendab ERRi uudisteportaal. «Nordea läbirääkimised olid sisukad. Lepingukavandit arutati süsteemselt ja jõuti poole peale,» finantstöötajate liidu tegevjuht Tanel Erik Podar, lisades, et teisipäeval jätkatakse sealt, kus pooleli jäädi.

«Keerulisemates punktides on muidugi üksmeelt keerulisem leida, aga vähemalt on need punktid nüüd laual ja nende üle toimub arutelu. Loomulikult punktid, mis on töötajatele kõige olulisemad, on punktid, kus tööandja tahab võimalikult vähe järele anda ja nende kokkuleppimine võtab aega,» märkis Podar.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles