Pakiautomaatide turule siseneb uus tegija

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DPD
DPD Foto: Liis Treimann

Pakiveokuller DPD avab novembrist oma pakiautomaatide võrgustiku, lisades konkurentsi tihedale turule, kus tegutsevad kõrvuti juba Itella SmartPOST ja Omniva.

Lisaks Eestile seab DPD oma automaadivõrgustiku üles ka Lätis-Leedus, kirjutas ERR-i veebiportaal.

«Avame novembrist oma Pickup võrgustikus 19 pakiautomaati. Pickup võrgustikku kuuluvad nii pakipoed kui peagi ka pakiautomaatid üle kogu Baltikumi,» tutvustas DPD e-kaubanduse ärisuuna juht Margot Posti.

«XS-suuruses kapp on konkurentidest veidi suurem, millest tekib hinnaeelis; Pickup võrgustikku kuulub üle Baltikumi ligikaudu 300 pakipoodi ning 45 automaati, üle Euroopa on meil aga 28 000 punkti,» loetles Posti DPD erinevusi konkurentidest.

Kui praegu saab DPD-ga saata paki Pickup punktist Euroopa suunal üksnes kindlale aadressile, siis veel tänavu lisandub võimalus saata pakk Pickup punkti. Samuti saab kullerteenusega tellitud pakki Pickup punkti ümber suunata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles