Rehvivahetaja: tööd on umbselt!

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehvivahetuse kohtades on endiselt tuli takus.
Rehvivahetuse kohtades on endiselt tuli takus. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Viimased viis päeva on umbselt tööd täis olnud. Inimestel on kohati mentaliteet, et kui saaks, laseks kas või detsembri lõpuni suverehvidega, kui ilm vähegi lubab,» ütleb Andres Aksiim Kuressaare rehvitöökojast Raitom-Bezet.

Ta lisas, et inimesed võivad tihtipeale olla kurjad ja pettunud, et kohe ei saagi rehve vahetama tulla, aga nii rahaahned nemad oma töökojas ei ole, et hakkaks tööpäevi pikendama, kirjutas Saarte Hääl.

«Jäägu see noortele meestele, me teeme ikka normaalseid tööpäevi, olgugi et selle aja sees on tööd rohkem,» kinnitas Aksiim.

Andres Aksiim mainis ka, et igal aastal teeb osa autode rehvide nägemine teda tõsiselt murelikuks. «Mõnel on talverehvid nii nirud, et samahästi võiks need vahetamata jätta, mingit vahet ei ole!» lausus ta.

«Ise ringi sõites kardangi teinekord, et mine sa tea, mis vastutuleval autol all on, sest me ju näeme, missuguses seisus need rehvid teinekord on – mustrit küll miinimumi järgi ja mahub normidesse ära, aga me anname inimesele ikka teada, et see pole kuigi turvaline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles