Lugeja küsib: miks kaotatakse Prisma kauplustest kõik eestimaine? (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirsma peremarket.
Pirsma peremarket. Foto: Lukas Balandis

«Miks kaotatakse Prisma kauplustest kõik eestimaine? Enamik sortimendist on juba praegu välja vahetatud Soome ja Rootsi toodete vastu, külmletti on jäänud vaid üks kodumaine jäätisesort. Kui kaugele nad toodete vahetamisega lähevad? Kas paari kuu pärast pole seal isegi eestimaist piima ja liha saada?» tundis lugeja muret.

Vastab Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen:

Prisma Peremarketil on soov eristuda teistest jaekettidest läbi laia ja erilisema kaubavaliku. Oma jäätisevaliku laiendamiseks ja eristamiseks oleme viimasel ajal sortimenti lisanud põhjamaades valmistatud jäätiseid. Näiteks oleme lisanud sortimenti veganitele sobivad Oatly jäätiseid, mida teised jaeketid Eestis ei paku.

Eestimaiste toidukaupade valik Prisma kauplustes on endiselt valdav ja seda eriti toidukaupade osas. Kõige suurem kodumaiste toodete osakaal on meil liha-, kalatoodete ning valmistoitude seas (85 protsenti). Samuti näiteks värskete leibade-saiade ning kondiitritoodete seas (94 protsenti).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles