Õpetus: kuidas laadida oma Iphone ülikiiresti täis? (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 6
iPhone 6 Foto: Getty

Kui sul on kasutusel iPhone 6 või sellest uuem mudel, siis tea, et seda on nullist sajani võimalik laadida tegelikult poole kiiremini.

Business Insider selgitas, kuidas see on võimalik. Tulemused olenevad muidugi sellest, kui vana akuga on tegemist, kui hästi seda on hoitud ning kui korralikult varasemalt laetud.

Kõige pealt pane telefon lennurežiimile, see väldib liigset aku kasutamist rakenduste poolt, mida laadimise ajal vaja pole, nagu näiteks wifi otsimine, teavituste saamine või teiste Bluetooth seadmetega ühenduse loomine.

Seejärel kasuta iPadi laadimiseks mõeldud vahendit, sest see võimaldab suuremat elektri läbivoolu kui ükski teine variant. Kui Ipadi laadija võimaldab ühes sekundis 2,1 amprit voolu, siis telefoni laadija võimaldab ühe ampri ning läbi arvuti USB-juhtme kaudu laadimine vaid pool amprit.

Selline meetod toimib Iphone 6 ja sellest uuemate mudelitega. Mida vähem ekraani laadimise ajal sisse lülitad, seda kiiremini laadimine läheb. Kui iPhone’i laadijat kasutades sai viie minuti jooksul täis viis protsenti akust, siis Ipadi laadijat kasutades täitus viie minuti jooksul kümme protsenti akust.

Kui sul on vaja aga telefon täitsa täis laadida, siis võidad terve tunni oma ajast, kui kasutad iPhone’i laadimiseks iPadi laadijat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles