Ajateenijad sõid kaisukate nimel 950 kohupiimakreemi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajateenijad viisid kaisuliblikad haiglasse kohale.
Ajateenijad viisid kaisuliblikad haiglasse kohale. Foto: Tallinna lastehaigla

Seda mitte põhjusel, et nad endale kangesti kaisuloomi tahtnuks, vaid seepärast, et praegu aega teenival Saaremaa noormehel, reamees Mihkel Tiitsul tuli üllas mõte.

Tema idee oli osaleda käimasolevas kampaanias, teenida välja kaisuloomad ja kinkida need lastele, kes neid soovivad, kirjutab Saarte Hääl. Reamees Tiits rääkis, et mõte turgatas tal pähe ühel unisel hommikul sööklas. «Sai söödud jogurtit, polnud parasjagu kellegagi koos istuda ja lugesin ajaviiteks, mis jogurtipakendil kirjas on,» rääkis saarlane.

Sealt avastas ta, et Valiol on käimas kampaania, kus teatud arvu Alma kohupiimakreemide pakendite kokku kogumisel saab vastu pehmed kaisuliblikad.

«Kõik asusid järsult kohupiimakreeme sööma ja suutsimegi kõigi kaasabil 950 pakendit koguda,» rõõmustas reamees Tiits. Selle eest said nad vastu 38 kaisuliblikat, mille nad sel kolmapäeval Tallinna lastehaiglas viibivatele lastele üle andsid.

Pakendite kogumisele kulus ajateenijatel poolteist kuud. Veel nädal tagasi oli neil pakendeid poole vähem ehk ca 475. «Ja siis eelmisel nädalal tuli neid järsku umbes 500 juurde! Olin jõudnud just Valiole teada anda, et mul on 19 looma jagu pakendeid ja siis oli neid hoopis poole rohkem,» rääkis Tiits.

Tallinna lastehaigla kirjutab, et neil on ravil väike Kirke, kelle pere jõudis koguda 20 tühja kampaaniapakendit, enne kui lapse haiglasse sattus.

Kirke oli  endale väga reklaamikaisuliblikat tahtnud, aga nüüd oli aga kampaania, mis tühjad kohupiimapakendid kaisuliblika vastu vahetas, kohe-kohe läbi saamas.

Sellepärast hoidis laps imestusest ja rõõmust hinge kinni, kui reamees Mihkel Tiits 24. novembril ootamatult haiglakoridoris just tema juurde astus ja liblika ulatas.

Tüdruk võttis kaisulooma või õigem oleks öelda: kaisuputuka, tugevasse haardesse, ja näis väga rahulolev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles