Kohvisõpru hullutab uus trend

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beseekohv Take-out Drawing kohvikus.
Beseekohv Take-out Drawing kohvikus. Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kõrvitsavürtsidega kohv, flat white, maitsestatud kohvisiirupid - kohvimaailmas toimub sageli uuendusi ning omaks võetakse veidraimad maitsedki. Viimane moeröögatus Lõuna-Koreas on beseekuhjaga kohv.

Lõuna-Koreas Soulis asuv Take-Out Drawing kohvik on astunud kohvimaailmas veel ühe sammu edasi ning toonud oma lettidele beseekohvi, vahendab Independent. Kohvik on kohalikele tuntud oma loominguliste, kohati hulljulgete ideede poolest.

Näiteks on nende menüüs veel ülisuured kreemitäidisega koogitükid, päikseloojangut meenutavad kokteilid ning Iceberg Macchiato kohvijook, kus espresso valatakse külmutatud piima peale.

Beseekohvi näol pole tegu beseemaitselise joogiga, vaid tavalise espressot ja piima sisaldava kohviga, mida ehib võimas beseedest vormitud tipp. Erinevalt vahukoorest ei sula besee kohvi sees kiirelt, küll aga võib see lihtsalt alla vajuda ning kohvijoomist raskendada.

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kohvile ennustatakse suuremat populaarsust sel juhul, kui beseekohvi hakatakse pakkuma ka lehmapiima alternatiividest - mandli-, kookose- või riisipiimast -, sest nõudlus nende järele maailmas aina suureneb.

Kahtlemata on tegu joogiga, mis täidab suhkruvajaduse pikemaks ajaks ning seda peetakse huvitava välimuse poolest kõige Instagrami-sobilikumaks kohviks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles