Ajakiri Jamie jätkab Eestis vaid aastaraamatuna

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulsa telekoka kord kuus ilmuv kuukiri lõpetab tegevuse ning hakkab ilmuma aastaraamatuna.
Kuulsa telekoka kord kuus ilmuv kuukiri lõpetab tegevuse ning hakkab ilmuma aastaraamatuna. Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Novembrikuus ilmunud Jamie toiduajakiri oli viimane Eestis kord kuus ilmuv Jamie ajakirjanumber.

Novembris müügile jõudnud toiduajakiri Jamie on viimane Jamie ajakirjanumber, mille Buduaar Meedia OÜ välja annab. Küll aga on oodata Jamie retseptide ilmumist aastaraamatuna. Uus aastaraamat jõuab turule juba veebruaris 2017.

Buduaar Meedia OÜ, kes on kaks aastat välja andnud Jamie ajakirja, otsustas lõpetada ajakirja väljaandmise ega pikendanud litsentsilepingut järgmiseks aastaks. «Jamie ajakirja väljaandmise õigused müüdi sügisel edasi Hearts kirjastusele Inglismaal. Sellest tulenevalt vahetusid ka inimesed ja muutusid koostöötingimused,» kommenteerib Jamie ajakirja vastutav väljaandja Marge Tava. «Novembri keskel müügile jõudnud Jamie ajakiri on viimane, mis meil  turule jõuab. Meil on olnud kaks aastat head koostööd Jamie peakontoriga Londonis ning loodame koostööd muul kujul jätkata.»

Jamie ajakirja väljaandmisõigused liikusid Jamie Magazine Ltd-lt üle kirjastusele Hearts 2016. aasta septembris. Buduaar Meedia OÜ litsentsileping Jamie Magazine Ltd-ga sai läbi novembris 2016.

Jamie tänab kõiki seniseid ajakirja tellijaid ja ostjaid. Kehtivate aastatellimuste omanikega on võetud ühendust ning neile pakutakse valida alternatiivseid võimalusi tellimuse vahetamisest kuni raha tagasimaksmiseni. «Kuna meil on veel kaks ajakirja, mis ilmuvad samuti kuus korda aastas, siis on kõige lihtsam vormistada tellimus ümber mõne teise ajakirja peale või vahetada peagi ilmuva aastaraamatu vastu. Kui seda ei soovita, siis oleme nõus ülejäänud ajakirjade osas rahalist kompensatsiooni pakkuma,» kinnitab Tava.

Buduaar Meedia OÜ jätkab nii veebis kui ajakirjas toiduteemade kajastamist ning plaanis on teha ka toiduteemalisi eriprojekte. Lisaks jätkab ilmumist Jamie retseptide aastaraamat, mille värske 365 retseptiga aastaraamat jõuab poelettidele 2017. aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles