Elisa tõstab taas pakettide kuutasusid (5)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus.
Elisa esindus. Foto: Tairo Lutter

Elisa on päris häbematuks läinud ning tõstnud aasta jooksul vanade pakettide kuutasusid lausa kahel korral, kurdab Postimehe lugeja saadetud kirjas. «Esmalt tõsteti 96 sendi võrra ja vaadati, et suurt kisa pole, ja seejärel tõsteti juba julgemalt veel 1,5 euro võrra, määrides pähe 4G-teenuse, mida näiteks minu telefon niikuinii ei toeta,» kirjutas lugeja.

Pahane Elisa klient lisas, et kui ettevõte nii teeb, peaksid nad vähemalt uusi liitujaid hoiatama, et võivad omal algatusel lausa mitu korda aastas kuutasu tõsta ja tema hinnangul mittevajalikke tasulisi teenuseid «juurde keevitada»,» lisas ta.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski selgitas, et hinnatõusu põhjuseks on jaanuaris tehtav muutus, mis peaks parandama nii 3G kui 4G mobiilse interneti kvaliteeti Elisa võrgus. Lisaks avatakse nüüd ka viimastele 3G-võrgus olevatele klientidele 4G- internetiteenus.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles