Homsest saab Rootsi sõita Baltic Queeniga

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Queen.
Baltic Queen. Foto: Tairo Lutter

Täna alustab Silja Europa Tallinna-Helsingi liinil ning seni Tallinna-Stockholmi liinil seilanud alus Romantika suundub Riia-Stockholmi liinile. Homme naaseb Tallinna-Stockholmi liinile Baltic Queen.

ASi Tallink Grupp juhatuse esimehe Janek Stalmeistri sõnul toob laevade vahetus kaasa võimaluse pakkuda värskendust klientide reisikogemusele. «Uuenduskuuri läbinud Silja Europa on ajalooga ning armastatud laev, Baltic Queen on olnud eriliselt menukas meie eestlastest reisijate seas Tallinna ja Stockholmi vahel ning Läti liinil oodati teist ja suuremat laeva pikisilmi tagasi. On heameel tõdeda et sellest saavad esimesena osa meie pühadeperioodi ja aastalõpu kruiiside reisijad,» märkis Stalmeister.

Tallinna-Stockholmi liinil jääb Baltic Queeni kõrval reisijaid teenindama Victoria I, mis suundub 2017. aasta alguses paarinädalasele dokkimisele, mille jooksul ehitatakse ümber parfümeeriapood ja infoala ning Piazza a la carte restoran, millest saab Grill House. Värskendatud saavad ka buffet-restoran, show-baar ja saun.

Riia liinile Isabelle'i kõrvale suunduva Romantika planeeritud dokkimine toimub samuti uue aasta alguses ning selle jooksul ehitatakse laevale Fast Lane kiirtoidurestoran ning suurendatud lasteala praeguse Seaside baari ja Fastfoodi asemele. Samuti saavad värskendatud show-bar ja buffet- restoran.

Tallinna-Helsingi liinil kiirlaevade Star ja Superstar kõrval seilama hakkavat Silja Europat renoveeriti ligi kolm kuud ning laeva investeeriti ligi 16 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles