Kuidas toime tulla raskesti pakitava kingiga?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingid.
Kingid. Foto: SCANPIX

Kui kingid ostetud, siis tuleb nad ka ära pakkida. Lihtsama kujuga kinke on lihtsam pakkida, kuid raskemad nagu näiteks jalgratas, võivad kinkijale suurt peavalu valmistada, vahendab Homelife.

Westfieldi jõulukinkide pakkimise ekspert Margaret Merten jagab nippe, kuidas raskesti pakitavate jõulukinkidega hakkama saada.

Kuidas pakkida ratast?

«Kindlasti tuleb sellele lips külge panna. Ilmselt on parim viis lapse üllatamiseks tuua ratas välja viimase kingina, siis kui kõik teised kingid on avatud. Sel juhul on ka kinkijal võimalik näha kingisaaja emotsiooni ratast nähes.»

Kuidas varjata ilmselgeid kingitusi nagu ehted, riided või pallid?

«Mulle endale meeldib panna etteaimatavad kingid ilusatesse kastidesse. Ilusate kastide leidmine poodidest on väga lihtne, tasub vaid küsida klienditeenindaja käest. Kui tegemist on palliga, siis ma soovitan pallile lihtsalt lint peale tõmmata ja lips peale teha. Kui soovite, et see oleks üllatus, siis tasub panna pall suurde kasti ja see korralikult pakkida.»

Kui plaanin saata kingi välismaale, siis millega peaksin arvestama?

«Esiteks tuleb see kindlasti korralikult ära pakkida. Pole midagi hullemat, kui saad ilusa kingi ja siis tuleb välja, et see on katki. Isiklikult soovitan selle enne kinkepaberisse mähkida ning seejärel mullikilega katta. Ära suru oma kinki karpi või ümbrikusse, mis on liiga väike – see võib nii katki minna.»

Mis on kõige keerulisem asi, mille oled pakkinud?

«Surfilaud minu abikaasale. Kõige raskem oli tegelikult saladust hoida, lihtsam osa oli pakkimine – panin lihtsalt suure lipsu sellele. Ma arvan, et teda ei häirinud see, et see polnud kinkepaberisse mähitud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles