Tulumaksu on tagastatud juba ligi 40 miljonit eurot

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha
Raha Foto: Toomas Huik

Tänase seisuga on maksu- ja tolliamet tagastanud enam kui 158 000 deklaratsiooni alusel kokku 40 miljonit eurot (ligi 626 miljonit krooni) tulumaksu.


Esmajärjekorras makstakse tulumaks tagasi neile, kes esitasid e-maksuametis/e-tollis tuludeklaratsiooni esimestel päevadel ning kelle deklaratsioonid olid probleemivabad. Teave, mis kuupäeval tagastusotsus tehakse, ilmub ka e-maksuametis/e-tollis inimese deklaratsiooni infolehele.

Täna hommikuks oli ametile elektrooniliselt ja paberil kokku esitanud tuludeklaratsiooni 411 450 inimest. Nende alusel kuulub tagastamisele 71,4 miljonit eurot ja juurdemaksmisele 2,4 miljonit eurot.

Paberdeklaratsiooni esitanutele hakatakse enammakstud tulumaksu tagastama alates 20. aprillist. Neile, kes jätsid enammakse maamaksu tasumiseks, tagastatakse ülejäänud summa aprilli alguses.

Tuludeklaratsioone saab esitada veel kuni 31. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles