Nordica reisijate arv jõuab peatselt 400 000 inimeseni

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris jõudis Nordica esimest korda kuu lõikes jooksvasse kasumisse, kuid millised olid oktoobri ja novembri tulemused, lennufirma enne majandusaasta lõppu avalda.
Septembris jõudis Nordica esimest korda kuu lõikes jooksvasse kasumisse, kuid millised olid oktoobri ja novembri tulemused, lennufirma enne majandusaasta lõppu avalda. Foto: Nordica

Lennufirma Nordica loodab selle aasta lõpuks reisijate arvu jõudmist ligikaudu 400 000 inimeseni ning viimastel kuudel on ettevõte Tallinnast konkurentidest enam reisijaid maailma lennutanud.

Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm märkis, et kuigi esimesed kuud olid keerulised, peab ta lennufirma käivitamist heaks saavutuseks, sest tavaliselt ei ole avalikku teenust pakkuvat lennufirmat võimalik nii kiiresti üles ehitada, kirjutas ERR.

«Esimesed kuud olid keerulised, alustasime rendilennukitega ning saime tihti kriitilist tagasisidet. Inimeste ootused olid suuremad ja uue lennufirma käivitusfaas oli pingeline,» sõnas ta, kuid lisas, et praeguseks on olukord täiesti muutunud ja tänu koostööle Poola lennufrimaga LOT on ühendus maailma sihtkohtadega tunduvalt parem.

Nordica lendab peamiselt oma kuue lennukiga, 2017. aasta suvehooajaks lisandub veel kaks lennukit. Kevadel alustatakse lende Hamburgi, suvesihtkohtadest pakutakse aga Horvaatiat. Lennufirma kinnitas, et detsembrikuine sooduslendude kampaania tuleva suve reisideks oli edukas. Tuleva aasta plaanides on tähtis koht ka Eesti Euroopa Liidu eesistumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles