Reisijad olid sunnitud poolteist tundi rongis rikke parandamist ootama (1)

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile oli läänesuuna rongiliiklus raudteerööpa murru tõttu häiritud, mistõttu seisis Paldiski-Tallinna rong Nõmmel ligi poolteist tundi paigal. Ühe reisija kinnitusel ei lastud kedagi rongist välja, et omal jõul edasi liikuda.

Elroni liikluskorralduse juht Magnus Roosma tõdes, et eilsel reisil 546 Paldiski-Tallinn oli tõesti olukord, kus rööpamurru tõttu ei olnud rongil võimalik Nõmmel platvormini sõita. Samuti läks vea likvideerimisega lubatust kauem aega ning Eesti Raudtee dispetšer ei andnud ohutuse kaalutlustel luba reisijaid peatusevälisel alal rongist välja lasta.

«Elroni hinnangul oleks olnud võimalik aidata reisijatel, kes soovisid rongist väljuda, seda kontrollitult teha; alustame sel teemal ka Eesti Raudteega arutelu, et järgnevaid sarnaseid olukordasid ennetada,» sõnas Roosma tagantjärele.

Elron palub reisijatelt vabandust tekkinud ebamugavuste pärast. Kuna reis hilines lõppjaama üle 60 minuti, on reisijatel õigus pileti kompenseerimiseks, selleks tuleb Elroni poole pöörduda meili teel info@elron.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles