Rikkis tualetid Tallinki äsjarenoveeritud laeval ärritasid reisijaid (1)

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noor soomlanna läks neljapäeva õhtul koos perega Helsingist Silja Europa laevaga Tallinna-kruiisile. Varsti pärast laeva jõudmist selgus, et tualetid ei tööta, mis põhjustas ebamugavusi terve reisi vältel.

«Olime söömas, kui teadaannet kuulsime. See oli ka ainus kord, kui inimesi tualettide rikkest informeeriti,» kirjeldas naine Iltalehti vahendusel.

Laev jätkas teed Tallinna poole kell 6.30 hommikul ning inimesed oletasid, et probleem tualettidega on lahenenud. Seejärel aga sulges laeva personal tund aega enne Rootsi lauas einestamise aja lõppu veinikraanid, mis inimesi ärritas. Seepeale avati kraanid uuesti.

«Personal arvas ilmselt, et kui veinikraanid kinni keerata, siis inimesed ei joo ega käi tualetis,» märkis soomlanna.

Naine käis õhtupoolikul veel lauljate esinemisi vaatamas ning tema sõnul üldkasutatavad tualetid töötasid. Probleemid jätkusid aga kajutis.

«Õhtul, kui kajutisse läksime, märkasime, et WC ega dušš ei tööta. Läksin infolauda asja uurima ning nõudsin uut kajutit, sest ilma tualetita ei saa ju kajutis olla,» rääkis naine. Personali suhtumine aga jahmatas teda. Infolaua teenindaja olevat pahandanud, et naisel polnud oma kajutivõtit, vaid ta oli kaasa võtnud isa oma. Naise väitel ähvardas teenindaja teda isegi politseiga, kui ta õiget kajutikaarti ei too.

Naine tuli seejärel kogu perega infoletti ning palus uuesti korralikku kajutit, rõhutades, et nad on väsinud ja soovivad korralikus kajutis puhata. Pika nõudmise peale see ka õnnestus ning uues kajutis probleeme ei esinenud.

Sellegipoolest jättis Tallinki kommunikatsioon talle mõru maigu suhu. «Tegu on äsja renoveeritud laevaga ning personal jättis mulje, et nemad ei vastuta millegi eest,» nentis ta.

Pere saabus tagasi reedel Silja Europaga ning tagasiteel tualetid samuti töötasid. Naine vestles ka teiste reisijatega , kes väitsid, et kuna üldkasutatavad tualetid said nii palju koormust, levis laeva pardal halb hais.

Postimees on kommentaaripalvega Tallinki poole pöördunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles