Swedbank lõpetas vargsi American Expressi krediitkaartide väljastamise (1)

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Swedbank teatas juba aprillis paljukiidetud American Expressi krediitkaartide väljastamise lõpetamisest, laiema avalikkuseni uudis toona aga ei jõudnud.

Panga pressiesindaja Mart Siilivask kinnitas, et kokkuleppel American Expressiga alates selle aasta 1. juulist  Swedbank enam uusi American Expressi kaarte ei väljasta. Tegemist oli ühise otsusega, mida on mõjutanud muutunud ärikeskkond ning regulatiivsed nõudmised.

«Võtame kõikide American Expressi kaartide omanikega personaalselt ühendust, et leida iga kliendi jaoks sobivaim lahendus. Asemele pakume klientidele sarnase funktsionaalsuse ning hüvedega Visa ja MasterCard krediitkaarte Swedbanki valikust,» selgitas Siilivask. Pakutud alternatiivid on klientide poolt tema sõnul hästi vastu võetud.

American Express kaarte, mille tähtaeg lõpeb enne 2018. aasta septembrit, saab kasutada kuni kehtivusaja lõpuni. Kaarte, mis aeguvad septembris 2018 ja hiljem, alates 01.09.2018 enam kasutada ei saa.

Suve alguses hakkas pank väljastama uut Visa Platinum kaarti, mida pakutakse ühe alternatiivina American Expressi kaartide omanikele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles