Mullu kaotas enim mobiilinumbreid Tele2

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2.
Tele2. Foto: Tairo Lutter

Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) statistika kohaselt kaotas mullu kõige rohkem numberid ehk 2281 mobiilinumbrit Tele2.

Kõige rohkem uusi numbreid ehk 2104 uut mobiilinumbrit sai aasta jooksul juurde Telia, Elisa sai 184 uut mobiilinumbrit.

Tavatelefoninumbreid sai mullu enim ehk 1264 juurde Tele2, enim numbreid kaotas Telia (1312).

TJA statistika kohaselt liikus 2016. aasta detsembris kokku 7243 numbrit, millest 6810 olid mobiiltelefoni- ja 433 tavatelefoninumbrid. Detsembris tühistati kokku 6477 numbri teisaldamise avaldust, millest 6401 olid mobiiltelefoni- ja 76 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles