Kalevi kommis leidus õõvastav koostisosa (3)

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi pralineekommi seest leitud ussike.
Kalevi pralineekommi seest leitud ussike. Foto: Lugejapilt/Facebook

Sotsiaalmeedias levib pildi- ja videomaterjal Kalevi kommi seest leiduvast ussikesest. Magusatootja kinnitusel on seni tegu ainukese sellesisulise kaebusega.

AS Kalevi kvaliteedijuht Evelin Kalda kinnitas, et Kalevi poole pöördus täna videolõiguga üks inimene. «Selgus, et tegemist ei ole klipis näidatud kommi ostjaga. Kommi tegelik ostja on meile teada ja oleme temaga ka juba ise ühendust võtnud,» ütles ta.

Videoklipis näha olev n-ö pähkliuss tuleneb tema sõnul tõenäoliselt looduslikest toorainetest nagu pähklid, rosinad, jahu. «Kvaliteedi 100-protsendiline tagamine on väljakutse kõigi maailma kondiitritööstuste jaoks, mis kasutavad naturaalset toorainet. Kalevil on kvaliteedikontroll väga tugev ning me suhtume alati täie tõsidusega igasse kvaliteediprobleemi, nii ka antud juhtumi puhul,» rõhutas ta.

Kalda ütles, et Kalev teeb omalt poolt kõik, et selliseid juhtumeid vältida - muuhulgas auditeeritakse kõiki oma toorainetarnijaid ja nõutakse iga toormepartiiga kaasa dokumente, mis kinnitavad toorme vastavust kõigile nõuetele. Kalevi tootmishoones ja ladudes vastutab kahjuritõrje eest spetsiaalne firma, mille töötajad teostavad regulaarset kontrolli ladudes ja kogu tootmisalal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles