Buss pöördus teelt tagasi, et Rootsi reisile suunduv proua peale korjata (2)

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBusi buss Tartu bussijaamas.
GoBusi buss Tartu bussijaamas. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tuisu tõttu häiritud ühistranspordi liikumise pärast oleks Läänemaal elav proua äärepealt Rootsi reisist maha jäänud, kui bussifirma poleks talle spetsiaalselt appi tõtanud.

Koluveres elav proua Ilme Mägi pidi möödunud teisipäeval minema Suure Eesti Raamatuklubi rahvaga Rootsi ABBA reisile, kirjutab Lääne Elu. Koluverest Tallinna jõudmisega tekkis aga ootamatu takistus –  tuisu tõttu seiskus praamiliiklus Saaremaaga ja seepärast ei sõitnud ka Koluveres peatuvad Kuressaare-Tallinna bussid.

«Ilme ootas tunde tee ääres, hääletas ja kui varbad külmunud, helistas, et tema täna kahjuks Tallinna ja kauaoodatud reisile ei saa,» vahendas Age Põder reisi korraldanud reisifirmast GoTravel.

Et reisibüroo GoTravel ja bussifirma GoBus kuuluvad ühte Go Groupi, tehti kiiresti selgeks, et samale Stockholmi suunduvale laevale on Haapsalust tulemas ka GoBusi buss.

Nii helistatigi bussijuht Toivo Palmistele, kes pikemalt mõtlemata bussiotsa ringi keeras, llmele Koluverre järele sõitis ning proua laevale ja kauaoodatud reisile toimetas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles