Eesti paremate teenindajate konkursid saavad täna avalöögi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsis valitakse Eesti paremad teenindajad.
Märtsis valitakse Eesti paremad teenindajad. Foto: Margus Ansu

Täna, 7. märtsil saavad avalöögi kolm teenindajatele mõeldud konkurssi, millega selgitatakse välja, kes on sel aastal Tallinna, Tartu ja ka kogu Eesti parim teenindaja.

Konkursid toimuvad veebikeskkonnas Heateenindus.ee kolmel järjestikusel tööpäeval. Iga päev avaneb osalejatele uus teenindussituatsioon, millele kandidaat peab lahenduse leidma 23 tunniga. Lahendeid hindab iga konkursi juures viieliikmeline žürii.

Eesti erinevate teenidusettevõtete esindajatest koosnev žürii hindab teenindajate oskust valida iga inimese ja situatsiooni jaoks sobiv suhtlusviis, oskust ennast selgelt väljendada ja klienti kuulata. Samuti oskust pakkuda lahendeid, mis nii kliendi kui ka ettevõtte huve täidavad.

Konkursi korraldajate sõnul saab veel tänase päeva jooksul konkurssidele registreerida. Lisainfot leiab Heateenindus.ee veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles