IKEA kutsub tagasi järjekordse ohtliku toote

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA kutsub tagasi ohtlikud aiatoolid.
IKEA kutsub tagasi ohtlikud aiatoolid. Foto: www.ikea.com

Rootsi ettevõte IKEA teatab kodulehel, et kutsub tagasi aiatoolid, mis võivad valesti kokku panduna põhjustada kukkumist või sõrmede konstruktsiooni vahele jäämist. Ettevõte on saanud juba viis teadet aiatooliga seotud õnnetustest.

IKEA kutsub tagasi aiatooli Mysingsö, mis võib valesti kokku pannes põhjustada õnnetusi. Hetkel on ettevõttel teada viis juhtumit, mille puhul läks tarvis arstiabi. Õnnetus on juhtunud Soomes, Saksamaal, USAs, Taanis ja Austraalias.

IKEA kodulehel seisab, et turvalisus on ettevõttele oluline ja kõik tooted vastavad rahvusvahelistele standarditele. Samamoodi on ka aiatool läbinud kõik katsed edukalt. Õnnetused juhtuvad aga siis, kui aiatool valesti kokku panna. Pärast esimesi kaebusi muutis ettevõtte aiatooli ehitust, uued täiustatud aiatoolid tulevad müüki selle aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles