Prisma on tänaseks varunud 20 000 tulbikimpu ja 10 000 vastlakuklit

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastlakuklid.
Vastlakuklid. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tänase naistepäeva ja vastlapäeva puhul on Prisma kauplused varunud suurema koguse lilli ja vastlakukleid - võrreldes eelmise aastaga on müügiprognoose märkimisväärselt suurendatud.


«Prismades on müügil 7 erinevat sorti vastlakukleid nii moosiga kui moosi täidiseta. Käesoleva aasta vastlakuklite trendiks on taas naturaalse vahukoore kasutamine,» sõnas Prisma Peremarketi ostujuht Tiia Karu.

«Väga hea oli tulpide müük juba veebruaris ja seda eriti Valentinipäeva paiku,» lisas Prisma Peremarketi ostujuht Tõnis Tomingas. Kui eelmisel aastal müüdi naistepäeval Prisma kauplustest üle 12 000 tulbikimbu, siis sel aastal on koguseid märgatavalt suurendatud.

Lisaks tulpidele müüvad naistepäeval hästi ka nartsissi- ja roosikimbud. Tavapärasest enam müüakse ka lõikelilli nagu potiroosid, kuukingad ja alpikannid.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti ja Venemaa turgudel. Kaubakett annab Eestis tööd ligi tuhandele inimesele.

.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles