Megastari väljumine Tallinnast viibis reisija terviserikke tõttu

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laeva Megastar esimene väljumine
Laeva Megastar esimene väljumine Foto: Tallink/Andres Raudjalg

Tallinki uue kiirparvlaeva Megastari kella 7.30 väljumine Tallinnast Helsingisse viibis reisija terviserikke tõttu umbes tund aega.

Pühapäeval liinireisidega alustanud Megastari väljumine Tallinnast viibis teist hommikut järjest. Kui eile hilines laeva väljumine tehnilise rikke tõttu, siis täna oli põhjuseks reisija terviserike.

«Kella 7.15 paiku ehk veerand tundi enne väljumist kukkus laeva pubis kokku vanem Eesti kodanikust meesterahvas, kellele laeva ohvitserid kohe esmaabi andsid ja kohe ka kiirabi kutsuti,» ütles Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne.

Reisijale anti tunni jooksul pardal esmaabi ja seejärel viidi ta haiglasse.

Lääne lisas, et laev lahkus Tallinnast kella 8.30 paiku. «Ilmselt mõjutab hilinemine ka järgmist väljumist, aga pärastlõunaseid väljumisi see enam mõjutada ei tohiks,» märkis ta.

Megastari esimene liinireis väljus pühapäeval kell 13.30 Tallinnast Helsingisse. Esmaspäeval hilines laeva varahommikune väljumine põhjusel, et vööriramp ei sulgunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles