Firma kutsub netis unelmate vannituba looma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbija24 lõi Gustavsbergi veebis just sellise vannitoa.
Tarbija24 lõi Gustavsbergi veebis just sellise vannitoa. Foto: Gustavsberg

Rootsi firma Gustavsberg kuulutas internetis välja sisustuskonkursi, kus huvilised saavad anda värvi ja näo ilmetule valgele vannitoale.

Konkursi eesmärk on firma pressiteate järgi leida selle aasta trendikaim värvitoon vannitoa jaoks. Päris kõiki värve oma unelmate oaasi loomiseks kasutada ei saa – Gustavsbergi palgatud disainifirma Note Design Studio on teinud eelvaliku. Retrolikus paletis on viis värvi: sinine, kollane, helesinine, helekollane ja roheline. Kuna tegemist on omapärase varjundiga värvidega, on firma neile pannud ka nimed, mis on vastavalt eelnenud loetelule järgmised: Birger, Signe, Evert, Ingrid ja Ture.

Lisaks värvidele saab spetsiaalsel veebilehel vannitoale valida ka stiilielemendid. Valida on julgelt rokiliku, naiselikult glamuurse, roosiliselt romantilise, skandinaaviapärase, metsiku safari või siis retrostiilis kujunduse vahel.

Valikute tegemine võtab aega vaid mõne minuti, kuid tulemused on üsna eeskujulikud. Samuti annab erinevate värvide ja kujunduste läbiproovimine ideid, mida võiks kodus oma vannitoa uuendamisel ette võtta.

Disainimislehele jõuab läbi Gustavsbergi veebi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles